Contact

Wil je een party boeken in de omgeving van Den Haag of een bestelling bij me plaatsen? Neem dan contact op via knutselenmetleonibg@gmail.com


donderdag 5 december 2019

O Holy night voor SESU 4

leonibg.blogspot.com

Dag lieve allemaal,

Wat leuk dat jullie zijn doorgeklikt naar mijn blog! Welkom.
Vandaag is het tijd voor onze nieuwe uitdaging SESU4.

Dit keer hopen we een thema te hebben die wat meer mensen aanspreekt:
Kerstmis

Ik ben aan de slag gegaan met een techniek met sponsjes en inkt. De sponsjes van Stampin'Up!® kun je in 6 stukken knippen. Je gebruikt elk sponsje dan voor een eigen inktkleur.
Je doopt de spons in een inktpad en maakt een draaiende beweging op glossy paper. Het voelt een beetje als fotopapier, je gebruikt de gladde kant.
Ik gebruikte blauw, teal en roze tinten om een mooie achtergrond te maken.


Jij doet toch ook mee met onze uitdaging?


Als je een mooie combinatie hebt gemaakt laat je hem even drogen of gebruikt de heattool om hem droog te krijgen. Daarna veeg je er met de embossingbuddy overheen. Voordat je de mini sterren gaat stempelen moet de inkt namelijk droog en niet statisch zijn.

Je gebruikt vervolgens Versamark inkt waar je de sterren wilt stempelen. Niet te hard drukken want het glossy papier is een beetje gladder. Daar strooi je gold emboss powder overheen. Je laat de rest er weer afglijden en dan verhitten. Elke keer weer magisch.

De tekst is ook gestempeld met Versamark, maar dan op wit papier.
Het label is een stans, gemaakt met de Stitched nested labels dies. Ik heb hem gehalveerd [Note to self: dit lijkt op een broekzak, die gaat in mijn ideeĆ«nboekšŸ˜Š]

Met de sterrenstans uit de So many stars Bundel maak je het kaartje compleet.

Mooi!

Let op: Wil je nog shoppen voor Kerstmis? Bestel dan voor 15 december om teleurstelling te voorkomen. Anders komt het pas na de feestdagen aan.


Product List


Kom je snel weer kijken?

Aanstaande zaterdag is het tijd voor onze maandelijkse bloghop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten