Contact

Wil je een party boeken in de omgeving van Den haag of een bestelling bij me plaatsen? Neem dan contact op via knutselenmetleonibg@gmail.com


maandag 27 november 2017

25 dagen Kerst Dag 8

Welkom bij alweer de tweede week van mijn challenge '25 dagen lang een kerstkaart'!
Ik ga vanaf vandaag nog 17 dagen lang een kerstkaart posten. Gewoon omdat het kan!
Omdat ik het leuk vind om anderen te inspireren. Ik zal zoveel mogelijk de gebruikte materialen onder mijn posts noemen, zodat je ze desgewenst kunt namaken. Heb je zin om ze thuis na te maken? Je kunt de materialen bij mij bestellen. Heb je zin om bij mij thuis kerstkaarten te komen maken? Mail me dan even voor het maken van een afspraak, gezellig!

De kerstkaart van vandaag is een duo in goud/wit!

Ik hou wel van een beetje glitter. Alles wat glimt, vind ik al snel mooi. Toen ik bezig was met het gold glimmer paper, realiseerde ik ineens dat ik een stans op twee manieren kan maken. Brainwave!
Toen bedacht ik: zal het dan niet leuk zijn om beide varianten te gebruiken van mijn stans? Ik maakte vandaag een gespiegeld duo.Ik ben heel benieuwd welke kaart jullie het meeste aanspreekt. Het is eigenlijk dezelfde kaart, maar alles is gespiegeld. Zou je me willen laten weten welke het voor jou is?

Als ik ze rechtop zet, kun je mooi aan de binnenkant zien dat ik ook daar het DSP (designer series paper) heb gebruikt.De santa's sleigh thinlits staan in het clearance rack en vandaag -27 november- zijn er geen verzendkosten. Hoe klein of groot je bestelling ook is! Wil je nog iets bestellen vandaag neem dan contact met me op!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten