Contact

Wil je een party boeken in de omgeving van Den haag of een bestelling bij me plaatsen? Neem dan contact op via knutselenmetleonibg@gmail.com


donderdag 23 november 2017

25 dagen Kerst Dag 4

Welkom bij dag 4 van mijn kerstkaartenchallenge. Wat leuk dat je (weer) komt kijken!
Ik ga vanaf vandaag nog 22 dagen lang een kerstkaart posten. Gewoon omdat het kan!
Omdat ik het leuk vind om anderen te inspireren. Ik zal zoveel mogelijk de gebruikte materialen onder mijn posts noemen, zodat je ze desgewenst kunt namaken. Heb je zin om ze thuis na te maken? Je kunt de materialen bij mij bestellen. Heb je zin om bij mij thuis kerstkaarten te komen maken? Mail me dan even voor het maken van een afspraak, gezellig!

De kerstkaart van vandaag is lekker huiselijk:


De muur op deze kaart is gemaakt met behulp van een embossingfolder. De deur is gemaakt met ozne thinlits. Je kunt met deze thinlits ook een echte deur namaken, zodat je een inkijkje in de kaart kan maken met een deur die echt open en dicht kan.
Mijn deur zit gewoon vast.
Ik wilde hem interessanter maken door een lichtbron toe te voegen achter de deur met hulp van geel cardstock. De wreath (krans) aan de deur kun je zo kopen. Dit is een leuk 3D item uit onze kerstcatalogus van dit jaar.

 Het lint dat ik aan de krans heb bevestigd is eigenlijk normaal wit. Je kunt het heel goed kleuren. Met alcohol blends, reinkers of markers. In mijn geval een rode marker.
Door de onderkant van de kaart een andere kleur te geven, kun je een soort diepte creëeren op je kaart. Zeker met de deurmat stempel!
Je kunt uiteraard nog een kersttekst toevoegen. Ik wilde het nu liever houden bij 'welkom' en mijn eigen huisnummer als detail. ; )

Heb je zelf nog tijd voor een workshopdag om lekker bij te tanken voor de kerst? Ik geef samen met Monique en Caro een kerstworkshop op 10 december. Er zijn nog enkele plekken vrij! Lees er hier meer over! Je hebt nog 3 dagen om je op te geven.

Ik gebruikte vandaag de volgende materialen:
Product List

1 opmerking:

  1. Wat een leukerd Leoni, ik moet nodig ook eens een kaart maken met deze set.

    BeantwoordenVerwijderen