Contact

Wil je een party boeken in de omgeving van Den haag of een bestelling bij me plaatsen? Neem dan contact op via knutselenmetleonibg@gmail.com


vrijdag 13 november 2015

The making of kaartje#7 swap Brussel On Stage

Vandaag zal ik jullie, zoals beloofd laten zien met welke producten je dit kaartje kunt maken:

Je begint met een basis van Island indigo cardstock. Daar bovenop komt een net iets kleiner gesneden stuk whisper white cardstock. Je begint dit stukje wit af te dekken met post-it briefjes. Een daarvan pons je met de 1 3/8 cirkel pons. De andere post it moet een brede rechthoek zijn, daarvan knip je uit de hand een heuvelachtige vorm (met de plakrand aan de bovenkant). Op deze kaart zijn dat dus de twee witte gedeeltes. Het worden een maan en een sneeuwheuvel. Je sponst de lucht in twee kleuren inkt: pool party en Island indigo. Pas op dat je de post it niet te nat maakt, anders komt het door je kaartje heen!
Zodra de lucht naar wens is, verwijder je de mask van de maan. Dan pak je die mooie bomenstempel uit de wonderland stampset, je doopt ze in Island indigo inkt en  stempelt een mooi bos, gedeeltelijk over de maan heen. Dan trek je voorzichtig de heuvelmask weg.
In de sneeuw stempel je een tekst, ik gebruikte "thinking of you at Christmas" uit de white Christmas stampset. Voordat je het gestempelde witte papier opplakt, moet je wel eerst het lintje op de achterkant vastplakken. Ik gebruikte het 1/8 inch silver ribbon. Een uitgestanst sterretje bevestigd met een gluedot maakt het af.
#happystamping!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten