Contact

Wil je een party boeken in de omgeving van Den haag of een bestelling bij me plaatsen? Neem dan contact op via knutselenmetleonibg@gmail.com


zaterdag 19 maart 2016

Sale a Bration bloghop Creatieve Harten


Wat leuk dat je langskomt voor weer een nieuwe bloghop van de Creatieve Harten!
Wij hebben voor jullie een heleboel SUperleuke en mooie projecten die alles te maken hebben met het thema “Sale-a-Bration”, zodat je lekker veel inspiratie kunt opdoen met de materialen die je GRATIS kunt krijgen bij een bestelling van EUR 60,- of meer.
Wij hopen dat je vandaag veel inspiratie opdoet, zodat je zelf aan de slag kunt gaan met de leuke, nieuwe producten van Stampin’ Up!
Natuurlijk zijn wij heel benieuwd wat je van ons project vindt. Laat je gezellig een berichtje achter? Dat waarderen wij zeer!

Je bent nu op het blogbericht van Leoni van der Bas-Geertsema (LeoniBG). Vandaag bij mij in de hoofdrol: de Stempelset Flowering fields en het bijbehorende designpapier Wildflower designer series paper.
Ik heb er vier verschillende kaartjes mee gemaakt:


Bij deze eerste kaart gebruikte ik de aquapainters om de achtergrond vast een mooie kleur mee te geven. Ik liet de kleuren terugkomen van het designpapier: old olive en lost lagoon. Het speciale shimmery white papier heeft zo'n mooie glans, dat valt vooral op als je de foto van dichterbij bekijkt. De stempel drukte ik af met doorzichtige versamark inkt en heb ik met wit embossingpoeder bewerkt.


Voor deze kaart heb ik de stempels afgedrukt met archival basic black inkt en ingekleurd met aquapainters. Ik heb ook een masking techniek gebruikt om de twee middelste bloemen over elkaar heen te kunnen stempelen, zonder de andere stempel er doorheen te zien. De tekststempel komt uit de set: What I love. Deze is ook gratis te verkrijgen bij elke bestelling van 60 euro. A.s zondag plaats ik weer een bestelling, als je wilt meebestellen, verzorg ik het graag voor je, stuur me een mailtje!Voor de derde kaart heb ik vooral het designpapier willen gebruiken. Door de bloem niet in te kleuren en het "regen/huil"papier te gebruiken, kun je deze kaart evt. ook gebruiken om te condoleren of iemand sterkte te wensen na een tegenslag.


Mijn laatste creatie van vandaag is gewoon een gezellig kaartje.


Bedankt voor jouw bezoekje en hop gezellig door, door op de volgende knop te klikken.
SUper veel plezier nog tijdens de bloghop!

Het volgende blog is van: Jolanda Meurs, ik ben zo benieuwd wat ze vandaag voor ons in petto heeft!


Je kunt natuurlijk ook nog even terug naar Rian:*Onderaan de blogpost een lijst met linkjes naar alle deelnemers en de volgorde van de bloghop*

Heb je helemaal zin gekregen om deze kaartjes na te maken? Ik gebruikte daarvoor het volgende materiaal. Als je op de plaatjes klikt, kun je de productspecificaties bekijken en ben je op de juiste plaats om deze producten meteen bij mij te bestellen ; )

Product List
Aan deze bloghop werkten mee:

Monique de Kok Neem je speciaal een kijkje bij mijn teamlid?
Leoni Geertsema Dit ben ik : )
Danielle Bennenk

Ik stel het enorm op prijs als je me laat weten hoe je mijn kaartjes vindt!

12 opmerkingen:

 1. Het zijn inderdaad gezellige kaartjes Leoni, geschikt voor ieder moment!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaartjes Leoni, leuke techniekjes heb je gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je maskingtecniek was wel een gepriegel met de fijne stempeltjes....prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kaarten Leoni! Prachtige kleuren! See you tomorrow!
  Groetjes Berdien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie kaarten, maar die bovenste vind ik echt super gaaf.
  groetjes Henrike

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi, Leoni. De bovenste kaart is m'n favoriet. Groetjes, Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke kaartjes, Leoni. Vind wel grappig dat je het regen/huil papier noemt. Zo had ik er nog niet naar gekeken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaarten Leoni, vooral die eerste, ik houd daar wel van.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi! Die eerste ga ik onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen