Contact

Wil je een party boeken in de omgeving van Den haag of een bestelling bij me plaatsen? Neem dan contact op via knutselenmetleonibg@gmail.com


zaterdag 4 augustus 2018

Creatieve Harten bloghop


Dag lieve allemaal!
Welkom bij onze maandelijkse bloghop van de Creatieve Harten. Het thema van vandaag is ons favoriete kleurmedium.
We maken allemaal een project met ons favoriete kleurmedium, bijv. onze aqua painter, Stampin' Blends, Brusho, watercolor pencils, inktpads......
Ik hou eigenlijk van alle kleurmogelijkheden van Stampin'Up! Degene die ik op dit moment het meeste pak zijn onze alcohol makers: de Stampin' Blends.
Nu kan ik je uit betrouwbare bron meedelen dat er in de herfst/kerstcatalogus weer nieuwe kleuren zijn opgenomen!

De blends zien er als volgt uit:

Ze hebben twee kanten, één om mee te kleuren met een fijne punt (te herkennen aan de dikke streep op de stift, zie de open oranje blend op bovenstaande foto). Je hoeft maar heel zacht te drukken en je krijgt een prachtige diepe kleur. De andere kant is een wat hardere punt, ik gebruik hem om te schrijven (te herkennen aan de dunne streep, zie de open groene blend op de foto).

Het resultaat wordt het mooist als je thick whisper white papier gebruikt met memento inkt.
Ik hou zo van deze manier van kleuren omdat de kleur heel mooi helder overkomt en je de verschillende tinten mooi in elkaar kan laten overlopen.
Ik maakte deze week onderstaande kaartjes voor een challenge in onze Creatieve Harten Facebook groep. Ben jij ook een Creatief hartje, doe je ook mee?

 
Denk je.... dat lijkt me ook leuk om een creatief hartje te zijn? Samen craften, bloghops maken, ideeën uitwisselen, Facebook challenges?
Je bent altijd welkom in mijn team! Graag zelfs.
 
Kijk je mee wat de anderen hebben gemaakt? Hop maar door naar de volgende onder mijn naam (Leoni Geertsema), dat is vandaag Annette
 

5 opmerkingen: