Contact

Wil je een party boeken in de omgeving van Den haag of een bestelling bij me plaatsen? Neem dan contact op via knutselenmetleonibg@gmail.com


zaterdag 2 juni 2018

CH Bloghop voor mannen


Welkom op onze maandelijkse bloghop, dit keer voor mannen. Het is natuurlijk deze maand vaderdag. Wellicht dat je bij ons geïnspireerd raakt om iets extra moois te maken voor jouw papa!
We hebben ons best gedaan om iets moois te maken met producten van Stampin'Up!

Ik ben aan de slag gegaan met 2 felle kleuren: lemon lime twist en pacific point.
Een doosje als basis had ik vrij snel bedacht. gewoon een A4 lemon lime beetje rillen, wat knippen, hier en daar een flapje...


Beetje Multi liquid glue en...
Deze ben ik gaan versieren met mijn favoriete framelits met een mooi gestikt randje en daarbij gebruikte ik de nieuwe Nederlandse teksten "Van alles wat". Een band van vellum, beetje bling en de nieuwe framelits Nature's roots.


Daar maakte ik een kaartje bij. Wel met een ander thema, namelijk een geslaagd kaartje, die hebben we ook bijna nodig hopelijk!Op, hop naar de volgende....

Ben je ook zo benieuw wat Do voor ons gemaakt heeft? Klik dan door naar haar blog:


https://wp.me/p5TET5-1b9
 
Uiteraard mag je ook best nog even blijven hangen. Net als alle anderen vertel ik je heel graag dat er een nieuwe catalogus is ingegaan gisteren. Heb je hem nog niet gezien, download hem dan in mijn zijbalk rechts of vraag een papieren exemplaar aan!
 
Heb je zin om te komen knutselen? Op zaterdag 16 juni geef ik samen met Monique en Caro een workshop in de Vang in Wateringen. Bijzonder aan die dag is dat we in de ochtend een workshop geven met nieuwe producten en in de middag een mega Sale houden met tafels vol scherp geprijsde  producten. Wil je hier bij zijn? Lees dit dan op Facebook en geef je vandaag nog op!
 
Je kunt ook naar keuze naar een van de anderen hoppen:
  
 1. Monique De Kok ~Kijk je in ieder geval even bij mijn PINK papergirl?
 2. Leoni Geertsema ~Hier ben je al~

 Deze projecten maakte ik met:
 

9 opmerkingen:

 1. Leuk om te geven zo als setje! En volgens mij ook heel leuk om te maken hihi...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lemon Lime twist en Pacific Point wat een mooie frisse combi. En ja laten we hopen dat we heel veel geslaagd kaartjes mogen versturen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk setje! Super om te geven toch! en dat blaadje is echt super schattig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk doosje en kaartje. Mooie kleuren

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt weer een superleuk project gemaakt :-)
  Bedankt voor de inspiratie en het meehoppen!

  BeantwoordenVerwijderen