Contact

Wil je een party boeken in de omgeving van Den haag of een bestelling bij me plaatsen? Neem dan contact op via knutselenmetleonibg@gmail.com


maandag 19 februari 2018

Makkelijke maandag Zeemeerminnen

Wat leuk dat je weer komt kijken! Dankjewel.
Vandaag heb ik een echte meisjeskaart. Wellicht worden sommige grote meisjes er ook nog helemaal blij van.


De basis van deze kaart is een rechtopstaande kaart (gewoon half A4 in de lengte). Alleen doe je de vouwlijn aan de onderkant! Bij de voorkant vouw je de kaart doormidden met de flap naar voren. Stel je een soort soort omgedraaide N voor, dat is de vouw in de kaart.

Op de voorflap plakte ik allerlei stroken blauw cardstock gecombineerd met vellum en het glimmer paper van het Myth papier. Stampin'Up! heeft op dit moment twee thinlits met golfjes, de een zit in de popcorn thinlits, de ander in de seasonal layers. Als je heel goed kijkt, zie je op het staande gedeelte van de kaart ook nog mini golfjes (waar de kleine zeemeermin in staat), die komen uit de Magic suite zelf.Het is niet een hele makkelijke kaart, maar hij is zo leuk!


Wil je hem ook maken? Dat kan! Deze kaart is een van de keuzes in ons kaartenbuffet. Je kunt je nog opgeven. Deze workshop is op 24 maart 2018.  Kosten zijn €19,50 incl. lunch
De workshop is op zaterdag van 10 uur tot 14 uur.
Je krijgt van ons de keuze uit scrappen OF kaarten maken.
Lijkt het je leuk om kaarten te komen maken of om te komen scrappen?
Geef je dan nu op via ons inschrijfformulier.
Klik op de link om het inschrijfformulier in te kunnen vullen:
https://goo.gl/forms/uIKcKxVfFCEmaBqG3


De volgende mensen doen ook regelmatig mee aan makkelijke maandag . Niet iedereen zal elke week tijd hebben om iets te posten, maar hun blog staat sowieso vol creatieve inspiratie:

Caroline van der Straaten
Monique de Kok-de Brabander 
Danielle Bennenk 
Do Bergen
Ilona Veuger 
Leoni v.d.Bas-Geertsema ~Hier ben je al~
Suzan van Zeijl
Angelique NederpelProduct List

2 opmerkingen: