Contact

Wil je een party boeken in de omgeving van Den haag of een bestelling bij me plaatsen? Neem dan contact op via knutselenmetleonibg@gmail.com


maandag 15 januari 2018

Makkelijke maandag

Welkom op Makkelijke Maandag! Ook wel kalMaandag. De verleiding is groot om na het weekend en weer een dag werken op de bank te ploffen en niks meer te doen. Je kunt natuurlijk ook een beetje positiviteit stoppen in die vervelende maandag en er een klein feestje van maken.

Daarom introduceren wij makkelijke maandag. Met een kaartje waar je blij van wordt, die je binnen 10 minuten kunt maken als je alle spulletjes klaarlegt.De basis voor deze kaart is een tutti frutti kaart met envelop, een van de gratis keuzes uit de SAB brochure. Men neme een stukje whisper white cardstock. Daarop stempel je de sneakers. Je gebruikt de stitched shapes framelit dies en haalt ze door de big shot. je kleurt de sneakers in met een marker of met een inktpad en een blenderpen. Je stempelt een tekst en evt. wat achtergrond spetter stempels, allemaal uit de set Epic celeabrations, ook een gratis te verdienen set.
Strikje vouwen van een lintje, gluedot erop en klaar!

Vooruit omdat deze zo makkelijk is, ook een in calypso Coral:
Voor deze kaart gebruikte ik de volgende materialen:

Product ListDe volgende mensen doen ook regelmatig mee aan makkelijke maandag . Niet iedereen zal elke week tijd hebben om iets te posten, maar hun blog staat sowieso vol creatieve inspiratie:

Caroline van der Straaten
Monique de Kok-de Brabander 
Danielle Bennenk 
Do Bergen
Ilona Veuger 
Leoni v.d.Bas-Geertsema ~Hier ben je al~
Suzan van Zeijl
Angelique Nederpel
4 opmerkingen:

  1. Erg leuk, Leoni. Ben toevallig gisteren ook in de weer geweest met die leuke kaartjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk vrolijk kaartje!! Enne...leuke tekst!!....ja je kunt idd ook wat positiviteit in de maandag stoppen, het is maar net hoe je het zelf bekijkt... Ben ik nu ook heerlijk aan het doen, even overal spieken! En misschien zometeen zelf ook nog even wat freubelen. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen