Contact

Wil je een party boeken in de omgeving van Den haag of een bestelling bij me plaatsen? Neem dan contact op via knutselenmetleonibg@gmail.com


vrijdag 24 november 2017

25 dagen Kerst dag 5Welkom bij dag 5 van mijn kerstkaartenchallenge. Wat leuk dat je (weer) komt kijken!
Ik ga vanaf vandaag nog 20 dagen lang een kerstkaart posten. Gewoon omdat het kan!
Omdat ik het leuk vind om anderen te inspireren. Ik zal zoveel mogelijk de gebruikte materialen onder mijn posts noemen, zodat je ze desgewenst kunt namaken. Heb je zin om ze thuis na te maken? Je kunt de materialen bij mij bestellen. Heb je zin om bij mij thuis kerstkaarten te komen maken? Mail me dan even voor het maken van een afspraak, gezellig!

Vandaag een kaartje met een vleugje magie.

Ik vond het heerlijk om deze kaart te ontwerpen. Ik word erg blij van de nieuwe stempelset Magical Day. Ik dacht: het moet toch mogelijk zijn om deze set te gebruiken voor kerstmis? Deze set is verkrijgbaar vanaf volgend jaar. Dat ik hem al wel kan gebruiken, komt door een van de vele voordeeltjes van demonstrator zijn. Ik heb deze set gewonnen bij On Stage. Een fantastisch evenement dat twee keer per jaar wordt georganiseerd.


In deze kaart heb ik op glossy wit cardstock een achtergrond gemaakt met drie kleuren: night of navy, melon mambo en bermuda bay. Deze heb ik met een sponsje aangebracht door een wrijvende beweging te maken. Door sterren toe te voegen met versamark goudpoeder en deze te heat embossen, ontstaat er een 'nacht met sterren'. De stempeltekst heb ik een beetje aangepast ; )

Deze sprookjesachtige set zal het goed doen op kinderverjaardagen, surprises, cadeautjes en als je wilt kun je helemaal los in 3D door kastelen te maken!


Stempelset Magical Day (jan 2018 bestelbaar)

Een detail wat dichterbij:

Het cadeau is omwikkeld met heel fijn gouddraad en heb ik afgemaakt met een uitgestanste gouden glitter strik.
Vind jij deze kaart ook zo leuk?
Wil je me dat dan laten weten door een commentaar achter te laten. Zou ik heel leuk vinden!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten