Contact

Wil je een party boeken in de omgeving van Den haag of een bestelling bij me plaatsen? Neem dan contact op via knutselenmetleonibg@gmail.com


woensdag 22 november 2017

25 dagen Kerst Dag 3

Welkom bij dag 3 van mijn kerstkaartenchallenge. Wat leuk dat je (weer) komt kijken!
Ik ga vanaf vandaag nog 23 dagen lang een kerstkaart posten. Gewoon omdat het kan!
Omdat ik het leuk vind om anderen te inspireren. Ik zal zoveel mogelijk de gebruikte materialen onder mijn posts noemen, zodat je ze desgewenst kunt namaken. Heb je zin om ze thuis na te maken? Je kunt de materialen bij mij bestellen. Heb je zin om bij mij thuis kerstkaarten te komen maken? Mail me dan even voor het maken van een afspraak, gezellig!

Vandaag zwart/rood/wit en cute:


De basis is een witte kaart. Als je een mat in real red cardstock toevoegt en een rechthoek dessinpapier, dan heb je niet veel meer nodig!
Ik voegde twee cirkels toe. Die maak je heel eenvoudig met framelits. De witte cirkel heeft een gestikt randje, dit komt door de framelit zelf, die voegt dat meteen voor je toe. Deze stitched framelits heb ik al zoveel gebruikt, mijn favoriete item van het afgelopen jaar!

Als je de cirkel van dichtbij bekijkt, kun je de details beter zien:
Het hertje stempelde ik op een stukje crumbcake cardstock. Het gewei en het staartje en de vlekjes zette ik aan met de chalkmarker. De rest kleurde ik met markers.
Als je goed kijkt, kun je zien dat de rhinestone rood is. Ik kleurde hem met de nieuwe alcohol markers. Je kunt ze elke gewenste kleur geven.

Heb je zelf nog tijd voor een workshopdag om lekker bij te tanken voor de kerst? Ik geef samen met Monique en Caro een kerstworkshop op 10 december. Er zijn nog enkele plekken vrij!Lees er hier meer over! Je hebt nog 4 dagen om je op te geven.

 
 Deze keer gebruikte ik de volgende materialen:
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten