Contact

Wil je een party boeken in de omgeving van Den haag of een bestelling bij me plaatsen? Neem dan contact op via knutselenmetleonibg@gmail.com


woensdag 29 november 2017

25 dagen Kerst Dag 10


Welkom op dag 10 van de 25. Ik ga vanaf vandaag nog 15 dagen lang een kerstkaart posten. Gewoon omdat het kan!
Omdat ik het leuk vind om anderen te inspireren. Ik zal zoveel mogelijk de gebruikte materialen onder mijn posts noemen, zodat je ze desgewenst kunt namaken. Heb je zin om ze thuis na te maken? Je kunt de materialen bij mij bestellen. Heb je zin om bij mij thuis kerstkaarten te komen maken? Mail me dan even voor het maken van een afspraak, gezellig!


Vandaag waag ik me aan watercoloring!


Deze stempel geeft je gegarandeerd een half uur inkleurplezier. Het is even een werkje, maar dan heb je wel een prachtig zelfgemaakte kaart.
Ik heb niet alle kleuren in de ingrediëntenlijst vermeld. Eigenlijk gebruikte ik alle neutral inkpads, de real red, garden green, dapper denim en nog wat pasteltinten rechtstreeks uit de deksel. Als je in je gesloten inktpad knijpt, blijft er wat inkt achter in je deksel. Dar kun je oppakken met de waterpennen om mee te kleuren. Je hebt maar heel weinig nodig.

De kersthond uit deze set stempelde ik op de envelop.
Voor wat extra's op deze kaart maakte ik een strik met het emerald envy ribbon. Met dit lint maak je de prachtigste strikken. Bovendien weegt het bijna niks, dus kan prima op een kaart worden gebruikt.Geen opmerkingen:

Een reactie posten