Contact

Wil je een party boeken in de omgeving van Den Haag of een bestelling bij me plaatsen? Neem dan contact op via knutselenmetleonibg@gmail.com


zaterdag 1 april 2017

Flora en Fauna bloghop

Welkom! Vandaag staat onze leuke bloghop in het teken van de Flora en Fauna. We laten jullie zoals altijd leuke voorbeelden zien gemaakt met Stampin'up! artikelen uit de huidige catalogi.
Visitors from abroad? Welcome! Please use the google translate button on the side - >

Ik koos voor de stempelsetset Barnyard babies. Ik maakte een hele set met 4 kaartjes en een doosje met belly band om ze in te bewaren.
Ik kan zelf niet kiezen, vind ze allemaal leuk gelukt..
Door de stempeltjes met dezelfde kleur te stempelen krijg je een subtiele achtergrond.


 



Ik heb goed nieuws voor mijn workshoppers. Ik ben ondertussen steeds beter hersteld en kan weer workshops geven!! Als je zin hebt, neem een kijkje op mijn workshop pagina ; ) Waar ik het allermeest naar uitkijk is een volledig verzorgde stempeldag op 2 juli!

Ik vind het ook heel leuk als je een kijkje neemt bij mijn bloghoppende collega's. We hebben allemaal iets leuks voor je voorbereid. Je kunt doorklikken naar Esther Passchier, door op de volgende knop te klikken, of je kunt onderaan mijn bericht naar alle deelnemende demo's bekijken, ben je ook zo benieuwd?

http://mystampinworldnl.blogspot.nl/2017/04/creatieve-harten-bloghop-flora-fauna.html

We zijn heel benieuwd wat je ervan vind, een commentaar plaatsen is erg lief!

Voor deze projecten gebruikte ik de volgende producten:
Product List

 Vandaag doen mee aan onze hop:
Monique de Kok*kijk je speciaal bij mijn PINK papergirl?*

 

11 opmerkingen: