Contact

Wil je een party boeken in de omgeving van Den haag of een bestelling bij me plaatsen? Neem dan contact op via knutselenmetleonibg@gmail.com


zaterdag 12 september 2015

Teamdag creatieve harten

Wat is het toch leuk om een stampin'up demo te zijn!
Vandaag een hele leuke dag vol inspiratie, blijheid en gezelligheid. We hadden een hele leuke teamdag in Dordrecht.

Monique en ik mochten de groep inspireren met onze kerstpresentatie. Zoveel kaartjes en labels en doosjes. Eindelijk mochten we ons harde werk vandaag laten zien.

Inspiratie Kerst event Dordrecht

We deden vandaag ook aan swappen. Iedereen die dat wilde mocht een kaartje of ander project maken en dit met de groep delen. Door te ruilen kom je vol goede idee├źn terug van een toch al hele dag.

Mijn swap van vandaag was:
Het is helaas een beetje lastig om de kaart op deze foto goed te zien. Ik heb gekozen voor het papier in de kleur pear pizzaz. Dat heb ik gecombineerd met het nieuwe winter wonderland papier. Ik heb twee edgelit stansen met de kerstboompjes en de kerstman gebruikt in twee verschillende tinten. Als je die over elkaar legt en uitsnijdt met de cirkelpons (2 inch), krijg je een heel leuk effect. De tekstlabel is met goud embossingpoeder gestempeld met versamark inkt. Ik gebruikte wat van het gouden cord om een strikje te maken. Een kleine sequin in de vorm van een sterretje maakt het af. Die is overigens heel makkelijk te bevestigen met de nieuwe lijm met extra fijne tip.

Zoals je ziet is de kerstsfeer bij ons al vroeg begonnen dit jaar!
Er komen binnenkort nieuwe workshops aan!

Er zijn in ieder geval plannen voor:
een christmas stamp a stack (4x2 kaarten maken)
een heksenhoed decoreren met halloween
workshop cadeaudoosjes en cadeaulabels in kerstsfeer

Heb je ook al zin in de kerst en wil je geinspireerd raken door de nieuwe mini catalogus, bekijk hem dan online via deze link. Wil je liever een papieren exemplaar ontvangen? Neem dan even contact met mij op via hermanleoni@gmail.com
Built for Free Using: My Stampin Blog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten